» fotogalerij

foto's van prue(Shannen Doherty), piper(Holly Marie Combs), phoebe(Alyssa milano) en paige(Rose McGowan) DOEN!!!


en oja ik heb ook nog een paar andere foto's

The Manor




 

The Manor, waarin The Charmed Ones wonen, draagt ook bij aan hun kracht. Op de plek waar The Manor gebouwd is, is een Nexus te vinden. Deze Nexus neigt naar de kant van de bewoners. Nu The Charmed Ones ze bewonen, is de Nexus Goedaardig. Als een Demon de Nexus kan bemachtigen, wordt deze Kwaadaardig.

The Manor is, net zoals hun krachten, een erfstuk van de familie. Al vele generaties is hij in de familie Warren/Halliwell en zal dat altijd wel blijven. Vaak hebben de krachten van het Kwaad geprobeerd de meiden uit hun huis te krijgen, op welke manier dan ook. Maar elke keer slaagden ze er in om er voor te zorgen dat het nooit zo lang zou duren dat The Manor in de verkeerde handen valt.

De enigen die er in geslaagd zijn om aardig ver te komen in het beheersen van de Nexus en daarbij The Manor zijn Cole en Zankou. Beiden zijn de sterkste Demons die ooit vrij hebben rondgelopen. Maar hoe ze het ook probeerden, The Charmed Ones overwonnen elke keer. Een enkele keer tegen alle kosten..... (hier volgt nog meer info over)

Het huis dat voor The Manor wordt gebruikt (de buitenkant dan) bestaat echt. Het adres is Carroll Avenue 1326 in Los Angeles. Het adres van The Charmed Ones is Prescott Street 1329.


wist je dat ze in seizoen 1,welles als ze op de zolder waren het opnamen in een huis dat schuin tegenover de manor staat.Ik zelf niet







Woonkamer





Zitkamer





Solarium





Eetkamer





Keuken





Prue's Kamer





Pipers Kamer





Zolder




 





 
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam




Maak vrienden

de charmed tijdlijn

  • hier lees je waneer er iets is gebeurkt bij de dames

links

links

links

links

links